Gymnasiedagarna och Future Skills
2019-10-10

Magasin för mässan Gymnasiedagarna och Future Skills. Läs mer här. 


Gothenburg design festival
2019-10-06

Under Gothenburg design festival 7–13 oktober öppnar vi upp vår designstudio på Vallgatan 9. Kom och se vad vi jobbar med till vardags, prata med oss, drick en kaffe och kolla in vårt senaste projekt HumanPrints.

HumanPrints är en serie affischer med syfte att samla objekt, beteenden, behov och andra saker som påverkar och har påverkat mänskligheten genom historien. Utställningen lockar till reflektion och belyser aktuella ämnen som makt, miljö, utseende, våld med mera.  

Vi ses!
Amanda & Jörgen

Studion hålls öppen:
Tisdag 8 oktober kl 15.00–18.00.
Torsdag 10 oktober kl 15.00–18.00.
Lördag 12 oktober kl 12.00–16.00.
Tillgänglighet: studion ligger på andra våning i ett hus som saknar hiss. 

Gothenburg design festival drivs av HDK – Högskolan för design och konsthantverk – och är en kunskapsdriven publik plattform för utbyte, konstnärliga experiment och gemensamt lärande.
Alla aktiviteter under Gothenburg design festival är kostnadsfria och öppna för deltagande. Läs mer om Gothenburg design festival. 


What book design is really about
19-10-04

I samband med utställningen A book is a book is a book på China Cultural Center I Stockholm besökte vi seminariet What book design is really about. Under seminariet visade och berättade nio svenska och kinesiska designer som Lü Jingren, Liu Xiaoxiang, Zhao Qing, Wu Yong, Ma Huimin, Ida Wessel, Ulf Greger Nilson, Matilda Plöjel och Nina Ulmaja om sina studios och tankar kring deras egna bokformgivning. Läs mer om utställningen.


LaFemme
19-07-04

Ny identitet för LaFemme.